O nama

Aerobik za zene, fitnes, Banovo brdo, Fit Krug

fitnes za zene, banovo brdo

Prednosti bilo koje fizičke aktivnosti su višestruke od toga da bavljenje bilo kojeg sporta jača imunološki sistem, našem telu daje energiju, jačaju se kosti kao i vidno se poboljšava kardiovaskularni sistem našeg organizma. Vraća nam se dobro raspoloženje. Svi metabolički procesi dolaze u normalu.

aerobik, banovo brdo, fitnes

Fit Krug aktivira sve velike grupe mišića kroz polusatno vežbanje koje kombinuje trening snage i kontinuiranu kardiovaskularnu aktivnost kroz bezbedan i efektivan hidraulički otpor. Sa naučno dokazanim programima vežbanja i ishrane, Fit Krug  je jedini centar u kome žene mogu na jednom mestu da smanje telesnu težinu, dobiju mišićnu masu i aerobni kapacitet i ubrzaju metabolizam ZA SVA VREMENA.

grupni treninzi, mrsavljenje, banovo brdo

Fit Krug se bavi fitnesom, zdravljem i prevencijom bolesti. Takođe se bavi jačanjem i smanjenjem telesne težine i omogućuva vam da ostvarite svoje ciljeve u okruženju u kome vas podržavaju i ohrabruju.

fit curves, banovo brdo

Fit Krug  ima za cilj Jačanje žena.

Aerobik za zene, fitnes, Banovo brdo, Vracar, Fit Krugfitnes za zene, banovo brdo

Sistem vežbanja posebno je osmišljen za žene i zasnovan je na sveobuhvatnom 30-minutnom treningu koji je zabavan, brz i bezbedan i omogućava da se potroši i do 500 kalorija svaki put. Ovaj režim vežbanja optimizovan je za žene svih dobi, bez obzira na fizičku spremnost i dosadašnje iskustvo sa treninzima.

vodjeni treninzi, grupni trening

Treninzi su vođeni od strane stručnih trenera koji imaju individualni pristup svakoj našoj članici. Treninzi se sastoje od kombinacije treninga snage i kardio treninga. Broj termina u mesecu je neograničen, nije potrebno zakazivanje, osim prvog treninga kada ce Vam naši treneri prezentovati klub i program treninga.

banovo brdo, fitnes, aerobik

Ono što mi osim treninga u Fit Krug centru možete da očekujete je :
– Osećaj sreće,
– Izuzetno dobro raspoloženje,
– Odbranu od dijabetesa,
– Veću produktivnost na radu,
– Manje dana provedenih na bolovanju,
– Prijateljstva koja život čine lepšim,
– Manje bolova u leđima,
– Dozvolu da se jede malo više,
– Više mišića,
– Dobre rezultate na mesečnom nivou,
– Veće samopouzdanje,
– Stav da sve možete da uradite.

fitnes za zene, banovo brdo

Zašto se Fit Krug razlikuje?
– Nudi jedinstven 30-minutni trening za celo telo,
– Individualni fitnes profili i programi,
– Treneri vode svaki trening,
– Kružni sistem vežbanja upošljava sve veće mišićne grupe,
– Oprema specijalno dizajnirana za žensko telo – nema tegova,
– Neograničen broj dolazaka, i
– Fleksibilno vreme početka treninga.

aerobik, banovo brdo, fitnes

Ukoliko ste i dalje neodlučni i još niste probali naš program,
iskoristi akciju i treniraj 7 dana potpuno besplatno!

nes za zene, banovo brdo, fit krug, fit curves, aerobik, vodjeni treninzi za zene, fitnes za zene, banovo brdo, fit krug, fit curves, aerobik, vodjeni treninzi za zene, fitnes za zene, banovo brdo, fit krug, fit curves, aerobik, vodjeni treninzi za zene, mrsavljenje, oblikovanje tela, kardio trening
Fit krug – Banovo brdo
Da li si spremna da izazoveš sebe? Zakaži termin!
fitnes za zene, banovo brdo, fit krug, fit curves, aerobik, vodjeni treninzi za zene, fitnes za zene, banovo brdo, fit krug, fit curves, aerobik, vodjeni treninzi za zene, fitnes za zene, banovo brdo, fit krug, fit curves, aerobik, vodjeni treninzi za zene, mrsavljenje, oblikovanje tela, kardio trening