Misija Fit Kruga

Fit Krug je zabavan, bezbedan i brz sistem vežbanja namenjen pripadnicama lepšeg pola svih generacija, bez obzira na fizičku formu i dosadašnje iskustvo sa vežbanjem. Na svakom treningu koji predstavlja kombinaciju treninga snage i kardio treninga, za samo 30 minuta vežbanja, potroši se i do 500 kalorija.

Bilo da želite da smanjite telesnu težinu, poboljšate mišićnu masu i aerobni kapacitet ili ubrzate Vaš metabolizam, Fit Krug je prava adresa za Vas. Očekuju Vas stručni instruktori sa dugogodišnjim iskustvom, koji praktikuju individualni pristup svakoj članici, sa željom da Vas ohrabre da ostvarite svoje ciljeve.

Svaka fizička aktivnost je dobra za organizam, jer telu daje neophodnu energiju, jača imunološki sistem i kosti, poboljšava kardiovaskularni sistem našeg organizma i vraća dobro raspoloženje.

fotka2 60x90-

Fit Krug je kružni sistem vežbanja namenjen damama svih dobi koji upošljava sve veće grupe mišića i aktivira celo telo. Treninzi predstavljaju kombinaciju treninga snage i kontinuiranu kardiovaskularnu aktivnost kroz bezbedan i efektivan način, uz opremu koja je specijalno dizajnirana za žensko telo.

Posebno naglašavamo da broj treninga u mesecu nije ograničen, kao i da je vreme početka treninga veoma fleksibilno. Prethodno zakazivanje treninga nije potrebno, osim kada je u pitanju prvi obilazak kluba na kome će Vam naši instruktori prezentovati klub i program treninga. Cilj nam je da, svakome ko ima želju da bude fizički aktivan, to omogućimo. Upravo zbog toga zakazujemo prvi obilazak kluba, kada ćemo uraditi i konsultacije, kao i predložiti koji program je najidealniji za Vas.